domingo, 28 de agosto de 2011

Estonas de felicitat



William Shakespeare deia:
Sempre em sento feliç, saps per què? Perquè no espero res de ningu, esperar sempre fa mal. Els problemes no són eterns, i sempre tenen solució ,tot es pot resoldre menys la mort. La vida es curta , per això estimem-la siguem feliços i intentem sempre somriure, nomès vivim aquesta vida intensament. ( desde l'ànima).

I jo afegeixo:
No sempre em sento feliç, potser per que sempre espero quelcom dels altres, pero no exigeixo pas mès del que estic disposadat a donar.
Els problemas a vegadas si semblant eterns, en solucionas uns, apareixent de nous....
El que si es cert es que la vida es curta....i poques vegadas tens la opcio de tenir segonas o terceras oportunitats, caldria repansar-nos que volem fer amb la resta de la nostra vida i viure-la amb tota la intensitat que fos posible.(desde l'ànima i per el cor).
Moltes vegadas sembla que la nostra felicitat vingui donada per factors externs a nosaltres,com si dels altres depengues la nostre felicitat.
Greu error, ser feliç esta dintre nostre, no esperis que res ni ningu et doni el que nomes a tu et pertany.
Malgrat tot, moltes estonas em sento feliç.
Fragil felicitat com las alas de papallona


2 comentarios:

... dijo...

Tens tota la raó, tinc una entrada programada que apareixerà aquesta tarda i que trobo que lliga molt amb la frase "Moltes vegades sembla que la nostra felicitat vingui donada per factors externs a nosaltres,com si dels altres depengués la nostra felicitat." Tot i que el tema no té tant a veure... o si?

Pakiba dijo...

Marta copia de Shakespeare era un sabi, i aquesta vida nomès la vivim una vegada, així que somriu.